TOUR 2013!!!

Maart 2013 is Chananja op tour geweest door België.
Speciaal hiervoor hebben we een avondvullend programma gemaakt met veel (samen)zang en dans, maar ook sketches, een getuigenis, een indrukwekkend filmpje, van alles! Een samenhangend, afwisselend geheel wat niet verveeld en waar een duidelijke boodschap in zit!
We willen dit programma niet verloren laten gaan, en het zeker vaker uit gaan voeren.
Heeft u hier interesse in, neem dan contact op via info@chananja.com

Ook het slotconcert zit er op.. Wauw! Wat was het fantastisch! Wat zijn we gezegend door Hem die ons kracht (en gaven) geeft! Dank voor alle mensen, dank voor alle reacties, dank voor het prachtige gebouw, dank voor de ervaringen van vanavond, dank voor alle koorleden en ieders talent! Het was feest! Niet alleen in De bron maar ook in de hemel! Halleluja!

Bij deze de foto’s van de tour door België 20-23 maart…

____________________________

De eerste oefenzaterdag zit erop! KLIK HIER VOOR EEN IMPRESSIE VAN DEZE DAG! Incl. een exclusief voorproefje van hoe het zal zijn!
Heel bijzonder om met zoveel mensen / gaven & talenten zoiets indrukwekkends op te zetten. Hou deze pagina in de gaten voor verder nieuws over de tour, of check de agenda voor data en plaatsen.

_____________________________

Woensdag 20 maart D.V. gaan wij met een enthousiaste groep koorleden op weg naar België om daar 4 dagen rond te trekken en optredens te geven. Hiervoor zijn we bezig met een speciaal tourprogramma wat we die avonden zullen opvoeren. trackHet thema zal zijn: A Dieu (betekenis: met God). We zullen die avond een programma vol muziek, dans, sketches, filmpjes en nog veel meer brengen! Het programma zal een vergelijking zijn met een treinreis. De treinreis van het leven, waarin we het publiek uitnodigen om daarin met ons mee te reizen. Zitten we wel op het juiste spoor?! Vergezichten.. Tunnels.. Medepassagiers.. Onze bestemming & Bestuurder.. Kortom: een bijzondere reis; om ieder bewust te maken van zijn of haar eigen reis! Samen onderweg!
Stukjes uit het evangelie uitdragen waarvoor het ook bedoeld is! Het programma zal gericht life_on_train_07zijn op Pasen, en op de mooie boodschap van Pasen. Op Jezus! Er worden voor deze avond speciaal decors gemaakt, en ook onze kleding; =>; alles aangepast en toegespitst voor deze speciale avonden! Op 6 april D.V. zullen we dit tourprogramma nogmaals uitvoeren in Nederland voor alle thuisblijvers en Nederlandse geïnteresseerden; en wel in “de Bron” in Hardinxveld Giessendam. Kijk voor meer info over plaatsen en tijden HIER in onze agenda. Stap in!

_________________________

Wij willen onze donateurs hartelijk bedanken! Zonder hen zou deze tour niet mogelijk zijn!! Maar we zijn er nog niet! We zoeken nog steeds naarstig naar donateurs specifiek voor deze tour.. Voor de organisatie van een tournee is nu eenmaal veel geld ster-wordtdonateurnodig. Het overgrote deel wordt door de koorleden zelf betaald. We vragen ook gebed voor alle voorbereidingen, de tour zelf en de mensen die we hopen te bereiken. Daarnaast zijn eenmalige giften, specifiek voor de tour, van harte welkom.
Giften kunnen worden overgemaakt naar rek.nr 132764024 t.n.v. gospelkoor Chananja, Wijngaarden.

Wat een pré is, is dat bij de grotere donatie je ook een eervolle vermelding krijgt op deze site. Zoals ook de onderstaande bedrijven; hartelijk dank, echt fantastisch!
(als u op de logo’s klikt, komt u op de site van het betreffende bedrijf!)

Kees den Bok

Kees den Bok – is een gerenommeerd aannemersbedrijf met daarin 15 personen enthousiast aan het werk, welke zich heeft gespecialiseerd in de afbouw en het interieur van woningen, kantoren en schepen. De exclusieve specialisatie is keukens en badkamers. Iedere keuken en badkamer wordt zorgvuldig gebouwd, zodat zijn slogan “wanneer goed perfect moet zijn” bewaarheid wordt en waardoor zijn klanten ook echt tevreden klanten zijn.

Naamloos

Kreukniet Bouw – Kreukniet Bouw is een aannemer die zich al meer dan 30 jaar op alle terreinen van de bouw in z’n element voelt. Kleine maar ook grote projecten, alle opdrachten voeren wij met evenveel deskundigheid en enthousiasme uit. Denk daarbij aan: Het ontwerpen van het object en het verzorgen van de bouwaanvraag, het bouwen van woningen, bedrijfshallen, verbouwingen, uitbreidingen, renovatie en restauratie & het verzorgen van alle soorten beton- en metselwerk.

header

Hans de Baat Olieprodukten B.V. – Hans de Baat Olieprodukten B.V., opgericht in 1990, is een onafhankelijke middelgrote oliehandel en actief in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Vanuit Gorinchem, centraal gelegen in het midden van het land, worden alle soorten motorbrandstoffen en smeeroliën inclusief de bijbehorende opslag- en aflevermogelijkheden, door een eigen team van mensen geleverd en/of geïnstalleerd. Missie: Brandstofvoorziening op iedere willekeurige locatie binnen 24 uur

C.J. Noordzij Transport – Chauffeursdiensten, Grondwerker & Verkeersregelaars
Voor meer info: Prins Hendrikstraat 1, 3373 AM Hardinxveld-Giessendam; 06 13 87 87 05 cjnoordzij@hetnet.nl

logoInterkabels B.V. – Interkabel BV is als één van de marktleiders in de Benelux gespecialiseerd in hijs- en heftechniek. Naast de verkoop van een uitgebreid assortiment aan hijs- en hefmiddelen richten onze activiteiten zich onder ander op:
Het ontwerpen, berekenen, realiseren en leveren van standaard en maatwerk constructies in hijs- en hefwerktuigen. In nauw overleg met onze opdrachtgevers maken wij hijs- en hefwerktuigen zoals een portaalkraan, botenlift, hijsjuk, bovenloopkranen en tilhulpen.

Afdrukken

Teus Vlot Diesel & Marine – Binnenvaartschepen, coasters en drijvende baggerwerktuigen vergen kostbare investeringen. Investeringen die alleen rendement zullen opleveren als zij betrouwbaar hun werk doen, dag in dag uit. Dit vereist dat veel zorg wordt besteed aan de constructie en het onderhoud van dergelijk materieel. Daarvoor bent u bij Teus Vlot aan het juiste adres.

Metaalbouw Groot-Ammers

Metaalbouw Groot-Ammers B.V. – Ons specialisme? Het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige besturingscabines, omkastingen en containers gericht op transport en logistiek.

________________________________

PERSBERICHT

NEDERLANDS GOSPELKOOR TOURT DOOR BELGIE

ANTWERPENEen enthousiaste groep van zo’n 30 koor- en bandleden reist van 20-23 maart met een speciaal voor deze reis samengesteld tourprogramma door België. Gospelkoor Chananja is bij 4 verschillende gemeenten in België welkom om concerten te geven voor de plaatselijke bevolking.

De optredens
Zaterdag 23 maart zal de laatste touravond worden voor Chananja. Zij doen dan
Antwerpen aan. De concertlocatie zal zijn: de rooms katholieke Sint Anna kerk,
hanegraefstraat 1b . De aanvangstijd is 19:30. Bij voorverkoop van toegangskaarten zal de prijs €5,- bedragen. Aan de kassa zal dit €7,- zijn. Tevens is er een familiekaart te verkrijgen voor €10,-. Meer info over kaartverkoop volgt t.z.t. Kijk voor verdere info vooral ook op de site van het koor: www.chananja.com
Verder zal het gospelkoor nog optreden in Dilsen, Gent & Gistel.
040113 Tourposter 2013 algemeen (Large)
Het thema zal zijn: A Dieu (betekenis: met God). We zullen die avond een programma vol muziek, dans, sketches, filmpjes en nog veel meer brengen! Het programma zal een vergelijking zijn met een treinreis. De treinreis van het leven, waarin we het publiek uitnodigen om daarin met ons mee te reizen. Zitten we wel op het juiste spoor?! Vergezichten.. Tunnels.. Medepassagiers.. Onze bestemming & Bestuurder.. Kortom: een bijzondere reis; om ieder bewust te maken van zijn of haar eigen reis! Samen onderweg!
Het doel van deze rondreis is om in contact te komen met andere christenen, juist over de grens. Er worden optredens georganiseerd in samenwerking met plaatselijke gemeenten om door middel van muziek en zang onder andere te vertellen wie God voor ons wil zijn. Tijdens de optredens maakt het koor gebruik van een eigen podium, licht- en geluidsapparatuur en een zelf ontworpen decor.
Voor de thuisblijvers, niet getreurd!!! 6 april speelt Chananja, zo de Heere wil, het tourprogramma speciaal voor de thuisblijvers nog een keer in “de Bron” in Hardinxveld-Giessendam. (maasstraat 1)

Dirigent & band
Het repertoire, dat het koor ten gehore brengt, wordt muzikaal begeleid door een uitgebreide live-band, bestaande uit slagwerk, piano, elektrisch of akoestisch gitaar, basgitaar, trompetten, percussie en klarinet. De koor- en bandleden staan onder leiding van Peter Koetsveld. Door zijn enthousiaste en inspirerende manier van dirigeren worden niet alleen de leden, maar ook het publiek enthousiast gemaakt. Ieder optreden is daarom steeds weer een spetterend gebeuren.<

20130320-090238.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s